2017-03-30 146 views
荃灣真係好多美食小店,早排經過千色薈已經見到一間以船艙為設計主題嘅BURGER舖頭,不過好多人排隊所以放棄左,今日行過見到有位就衝左入去😋😋班尼迪蛋 $58底層係類似豬柳蛋嘅包,中層煙肉煎到好香,唔會太硬,最頂係水波蛋,配上特製醬汁,一咬開,蛋汁爆開,都幾好味。👍🏻魚柳薯條 $68即叫即炸嘅魚柳炸到香脆可口,薄薄嘅炸粉配上嫩滑嘅魚肉,點上微酸嘅沙律醬,真係一口接一口。薯條夠脆夠熱,點上微甜茄汁,正!🍔牛肉啡菇芝士漢堡 $88手工漢堡之一,包底用左烘過嘅脆豬包,外脆內軟。厚厚嘅漢堡牛肉混合左洋蔥粒,好甜好juicy。配上新鮮大啡菇、厚切蕃茄、爽脆生菜,淋上芝士蘑菇汁,絕配呀!啡菇芝士漢堡+薯條餐湯 $68+26同牛肉啡菇芝士漢堡一樣,少左塊漢堡肉,感覺比較清新,好Fresh。餐湯係周打蜆湯,足料濃稠適中。
班尼迪蛋 $58
牛肉啡菇芝士漢堡
啡菇芝士漢堡+薯條餐湯 $68+26
啡菇芝士漢堡+薯條餐湯
2017-03-27
$165 (Dinner)
班尼迪蛋
魚柳薯條