2022-01-18 71 views
由於另一半極愛食burger,今日路過見到呢間小店,餐牌好多選擇,價錢又唔算貴,即管買來試吓。點咗「特級牛肉漢堡」同「芝士雞肉漢堡」各一,另加$22轉咗個漢堡套餐,包埋薯條同飲品一款。個特級牛肉漢堡係超巨型,足足高過正常漢堡嘅一大截,絕對要分開上下層咁先食到。超級足料,有雙層漢堡、煙肉、仲有隻流心蛋、蕃茄、生菜、芝士同洋蔥。溶咗嘅芝士加埋流心蛋,配合埋個burger,好juicy,好好味!😋另一個芝士雞肉漢堡,味道就相對冇咁濃烈,但都好好味呀。用咗沙律醬配合雞肉,感覺冇咁肥膩,適合喜歡清淡口味嘅朋友。除咗burger 係即叫即製之外,薯條都係即叫即炸,完全冇多餘油份嘅感覺,好脆好香口。真係食到唔停得口,食完一包都唔覺得漏呀。今次係叫外賣拎走,外賣盒包裝企理,仲有手套提供,好貼心。現場環境都幾舒服,有機會希望可以堂食試下。

芝士雞肉漢堡
特級牛肉漢堡
薯條
2022-01-18
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$85 (Dinner)
芝士雞肉漢堡
特級牛肉漢堡