2016-10-12 175 views
今日要去佐敦做少少野,正是下午茶時候,同朋友去左食甜品!呢間熊仔店好得意,好大隻熊仔係舖面,入到去,都好舒服!嗌左個熊仔什錦水果窩夫配雪糕,應該係即嗌即整,傾下計一陣就到,上碟好靚,窩夫都好脆,有好多水果,芒果,火龍果,士多啤梨等!好食,雪糕份量都ok,不過再多就更好啦!哈哈!之後食半熟蜜蜂流心蛋糕,呢個係限量,不過我地下午去所以仲有,店員話要等20分鐘,但傾下傾下吾應該吾洗20分鐘就有了!都幾流心,吾會太甜,其實我係第一次食半熟蛋糕咋!吾錯,幾好幾好!食到好飽!呢間另一讚係服務,女店員好nice,又有笑容,所以好開心同relax,呢間傾下計食下野吾錯!
今日要去佐敦做少少野,正是下午茶時候,同朋友去左食甜品

呢間熊仔店好得意,好大隻熊仔係舖面,入到去,都好舒服!