2011-04-18 10 views
見到對面萬豚屋咁多人等, 而我地一入去即時有位, 有點想暗笑~ 貌似雪糕的沙律, 好好味啊~ 薯仔蓉+薯仔粒+蛋黃醬=絕配~ 薯仔蓉軟林林, 薯仔粒實實地有口感, 連蛋黃醬吃, OH~ 美味~ 好想研究在家能否弄得來~ 定食中的沙律, 清爽可口; 麵豉湯, 味道係普通麵豉湯, 味道剛好, 不咸, 最讚的內有魔芋及蘿蔔粒, 正~ 鯖魚肥美, 但多吃略太膩~主角到喇~ 豚肉有3大片, 超嫩滑, 豚肉汁不咸, 美味, 用來撈飯超正~ 眼見很多在場女仕(包括我), 都能吃完全碗, 應該大家明白到有幾好味吧~ 雖然裝修簡單, 但服務很殷勤親切, 而且唔洗等位, 都可以嘗到可口的美食, 超讚~
薯仔沙律
燒鯖魚定食
鯖魚肥美, 但多吃略太膩~
豚肉飯定食

2011-04-14
$85 (Dinner)
豚肉飯定食
薯仔沙律