2016-05-17 3009 views
即興打邊爐, 朋友話想食小肥牛, 即日打電話黎訂位, 店員服務態度好好。今日係星期六, 訂左晚市9:30, 黎到唔太多人都坐得幾舒服叫左個蕃茄薯仔牛腩拼四川麻辣湯底 同朋友都好失望, 因為我地都覺得個湯底唔夠味, 好淡, 就算麻辣湯都唔夠辣極級安格斯牛頸脊 - 每枱都一定有一碟, 必叫! 牛頸脊好新鮮, 切得唔太薄又唔太厚, 打邊爐岩岩好, 淥一淥就食得脆鯇片 - 好鐘意食魚既朋友表示好新鮮, 唔多骨, 啖啖肉石蠔 - 我地驚桶蠔食唔晒, 所以就叫左個石蠔黎試下, 點知放落湯淥完上返黎得返勁細粒, 冇乜肉食, 早知叫桶蠔珊瑚蚌 - 打邊爐必叫, 好爽口, 話咁快食晒一碟仲想ENCORE響鈴 - 普普通通, 要成$40, 下次唔會叫手打鮮蝦滑 - 好足料, 啖啖蝦肉, 又夠新鮮, 唔似得出面食到得D滑, 冇蝦埋單$715, 睇單先發現前菜同醬料都要收錢, 其實食物係夠新鮮既, 但湯底唔夠味真係令到今餐失色不少, 下次試下第二個湯底啦唯有

叫左個蕃茄薯仔牛腩四川麻辣湯底
極級安格斯牛頸脊 - 每枱都一定有一碟, 必叫!
脆鯇片 - 好鐘意食魚既朋友表示好新鮮, 唔多骨, 啖啖肉
石蠔 - 我地驚桶蠔食唔晒, 所以就叫左個石蠔黎試下,
點知放落湯淥完上返黎得返勁細粒, 冇乜肉食, 早知叫桶蠔
響鈴 - 普普通通, 要成$40, 下次唔會叫
埋單$715, 睇單先發現前菜同醬料都要收錢,
2016-05-14
$360 (Dinner)
  • 極級安格斯牛頸脊