Hiring
Salary negotiable
22 days ago
2021-05-17 532 views
今日早起身,突然口痕想食壽司郎做早餐,諗住早九個字都夠做,點知「少年,你太年輕了」,去到已經打哂蛇餅,最尾開門拎完飛等多成個鐘先有位入到去第一時間緊係order五月最新限定menu啦一睇到大理石咁ge紋就知我咩料啦,一食不得了,魚脂係口入面大爆發,香到不得了,得分9點。重有1分去咗邊? 美中不足有少少筋,如果唔係就perfect池帆立貝鮮味非凡,加上咸香的三文魚子,而且厚厚的口感令人欲罷不能,oishi我諗親愛的讀者們都有同一個諗法: 呢舊嘢應該腥到不得了 lol 無錯,我都掙扎咗好耐究竟叫唔叫嚟食,你知啦等陣好似明X醋鯖魚咁就死得人。不過人一世物一世咩都要試吓,一食,其實係好好食喎。佢魚味好香,同埋應該用咗少少醋,提起佢ge鮮味,強烈推薦又返到嚟我最愛ge吞拿魚,今次到赤身,無得輸,越咬越有魚香味,大愛赤貝一貫味道鮮美,爽口的裙邊,配上清新脆脆的青瓜,為炎熱的夏日降一點温。落order果時諗緊點解咁似油甘魚,後尾先知間八係大size ge油甘魚個名,食落油脂感十足,滿口都係豐溢ge感覺,魚味相當出眾三文魚的油脂感重,鮮味亦足,不過唔太特別呢個比較失色一d,味道好淡,好似食緊好爽ge膠
今日早起身,突然口痕想食壽司郎做早餐,
諗住早九個字都夠做,點知「少年,你太年輕了」,
去到已經打哂蛇餅,最尾開門拎完飛等多成個鐘先有位
入到去第一時間緊係order五月最新限定menu啦
八洲水產天然黑鮪大吞拿魚腩
特盛帆立貝

小肌
八洲水產天然天然藍鯺吞拿魚
赤貝裙邊軍艦

鹿兒島產極上間八

青森產海鱒三文魚

三文魚的油脂感重,鮮味亦足,不過唔太特別
白鳥貝

呢個比較失色一d,味道好淡,好似食緊好爽ge膠
竹筍茶碗蒸
有三粒大竹筍,加埋高湯蒸蛋,味道不錯
赤貝

叫返個正常ge赤貝收尾,正常發揮,甜味滿點
白桃芭菲
呢個真心正,白桃味雪芭配上白桃,再加上雪糕,絕對係甜度滿載,無得輸,大推!
正式為呢一餐劃上完美ge句號,為下次排隊做好準備 lol
2021-05-16
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
八洲水產天然黑鮪大吞拿魚腩
特盛帆立貝