2019-01-02
話說前幾日突然同屋企人去咗食buffet😂 呢間惹月庭成日都會經過但從來都冇打算食,今次屋企人話食就試下囉,但以酒店自助餐嚟講其實都幾一般回本位生蠔有美國同法國種,但法國蠔只係出過一次之後食極都係美國蠔🙄另一回本位芝士燒龍蝦味道正常係細隻咗啲,刺身就可以唔理。驚喜位係coldcut區,雖然啲ham好少見到咁差,但莎樂美腸意外地高質,而且佢有個肝醬撻係走寶之選,冇牌寫係乜正常都唔會拎,但原來好正,除咗肝醬夠香之外,撻入面有啲蘋果粒中和返個膩感幾唔錯✨呢個自助餐有個幾得意嘅位,就係每隔一段時間就有人搖鈴叫人排隊,然後熄燈燒嘢,燒大蝦就冇乜興趣,但燒巨型雪山就好吸引,切開係三色雪糕蛋糕嚟,味道冇乜特別係勝在有童年回憶咁😗其他嘢都冇乜特別,全場最好味竟然係海南雞,堅滑堅香,仲有就係有得任飲凍檸茶凍檸水呢下幾好,當晚有開飯72折,唔洗印直接俾佢睇就得,除返五百幾蚊,俾我都係覺得加多兩舊去茶園開心啲😛
另一回本位芝士燒龍蝦味道正常係細隻咗啲,刺身就可以唔理。