之前都有食過, 咁岩今日同男朋友經過再去食男朋友唔鐘意食甜品, 我淨係叫左一個大既綠茶卷蛋tea set, 跟一杯紅茶落左單之後個侍應走過黎話有最低消費, 兩個人要叫最少兩個茶餐或者3件蛋糕明明半年前黎都冇呢回事既, menu上面都冇寫住不過算啦見個侍應滿面無辜咁, 唯有叫多一個綠茶雪芳蛋糕tea set可能食慣香港式既雪芳蛋糕好"林", 覺得呢到既好"孩", 同埋都唔香綠茶味, 唯一好既係幾大件個卷蛋真係好好食, 好濃既綠茶味同好軟碎葉紅茶都好好飲, 仲會不斷加水, 沖左幾次都好有茶味
之前都有食過, 咁岩今日同男朋友經過再去食

明明半年前黎都冇呢回事既, menu上面都冇寫住

個卷蛋真係好好食, 好濃既綠茶味同好軟

碎葉紅茶都好好飲, 仲會不斷加水, 沖左幾次都好有茶味

Other Info. : 幫我落單既小姐都好好服務態度 不過有個應該年資高啲既姐姐好惡咁鬧佢 雖然個呀姐對客係好好態度會笑會點, 但始終畀啲客聽到佢鬧個新人都唔係咁好 可能自己做過侍應, 會身同感受, 即使唔係鬧緊個客但都會覺得唔好 埋單個下侍應淨係入左一個set既錢, 我費事幫我落單個姐姐要賠錢所以我都好坦白講我叫左兩個sets 個個呀姐話係呀佢之後落多左個set 幫我落單個個唔記得入返電腦 好惡咁話:"叫佢賠咯" 即係我會覺得, 個客都畀左兩個tea sets既錢 你最多咪提返一下個新人, 同埋同返個客講聲唔好意思咯 使唔使講到咁? 野食質素幾好 但我揀tea time去係因為想平平地食個甜品 所以對冇寫明既最低消費(仲要都唔係叫平)幾不滿
2014-04-10
$55 (Tea)