2013-01-04 11 views
訓醒已經兩點幾, 訓飽既人可能真係唔洗食好多野, 換件衫落樓下食個午餐. 黎哩度食野當然係食蛋啦, 餐牌上面8成既野食都有蛋, 蛋狂又係奶狂既我叫左個3吋厚蛋冶餐送到埋黎既蛋治, 蛋厚過包, 包有牛油既香, 我諗蛋加包有成4,5吋. 不過因為太大既關係, 要食佢都幾困難, 所以我都係分開食, 佢既蛋唔係炒埋一齊, 係會見到一層層既質感. 但係又唔係話熟晒個隻, 仲有好多蛋汁響入面. 蛋入面食得出有D雞湯味同牛奶味, 先至會咁香, 但控制蛋既熟度都唔易, 因為煮得太熟,蛋就會過老, 不過哩度做得唔錯咖啡幾香,唔算濃,但好飲。三交治餐盛惠29元這個蛋治,份量極大, 食完真係唔洗食其他野
送到埋黎既蛋治,
咖啡幾香,唔算濃,但好飲。三交治餐盛惠29元
這個蛋治,份量極大, 食完真係唔洗食其他野
2012-12-29
$29 (Lunch)
  • 厚蛋治