2017-01-10 202 views
同女朋友經過希慎三樓間de avenue,見到有手沖咖啡,佢話想打卡呃like,見到又有曼魚意粉,好似幾得意,就坐出面茶座位食。有駐場咖啡師幫女友沖咖啡,幾特別,客人又可以自己計滴漏時間。可以試唔落糖奶住,先飲啖純咖啡,咖啡帶甘香又不苦,不錯!聽咖啡師講,D咖啡唔係普通街邊貨,我信,因為真係好香!另外叫左一碟曼魚意粉,女友order一碟泡菜豬肉意粉。但曼魚既賣相⋯⋯唔講以為係厚切咸魚。意粉上面仲要搭幾條蔥,想點⋯⋯仲要等成廿分鐘⋯⋯泡菜豬肉意粉冇泡菜味,豬肉唔似豬肉,似煙肉,仲要唔香口,配意粉好怪。$88食咁既意粉,冇誠意!做返糖水把啦!

$88食咁既意粉,冇誠意!做返糖水把啦!
2017-01-07
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
  • 手沖咖啡