呢排落大雨,先至發現原來公司樓下有新開一間Pigsman!今日ot決定要去食食佢先🤤🛎 $102 Combo Mission B 卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋呢度既飯盒都係長型😆幾特別豬扒差唔多十件,每件都好淋,完全唔難咬中間既溫泉蛋非常流心,配埋卡邦尼既濃郁芝士,撈飯一流呀🍚🛎 跟餐 手打豬肉丸+汽水豬肉丸有3粒,係超大粒咬落去好軟熟彈牙😆仲好有肉汁配搭既bbq醬都好惹味❣️唔會過咸,同肉丸味道超夾🛎 $92 Combo Mission C 豬榴彈其實係一個手打雙層豬柳芝士漢堡黎🍔手打果然係唔同啲🙏🏻兩片豬柳好彈牙,調味適中🫶🏻除左芝士之外,仲有生菜同埋蕃茄,好爽口,唔會覺得油膩🤤🤤🤤落單時可揀切開個包,非常貼心🛎 跟餐 薯條+汽水薯條係粗薯條,有誠意!鮮炸香脆🍟份量亦都好大,男仔食都覺得超夠飽😋🛎 $28 特務濃湯🌐 環境/服務呢度嘅裝修非常型格,以特務007做主題🕵🏻‍♂️牆上有刀、槍、錶、西裝等等嘅擺設唔講可能會以為去咗博物館🤣🤣🤣位置幾闊落,有長枱,四人枱,吧枱望向門外的座位,感覺都幾寫意呢度係用QR code落單,介面非常清晰易用,之後店員會送餐過來😋

呢度既飯盒都係長型😆幾特別
豬扒差唔多十件,每件都好淋,完全唔難咬
中間既溫泉蛋非常流心,配埋卡邦尼既濃郁芝士,撈飯一流呀🍚

🛎 跟餐 手打豬肉丸+汽水
豬肉丸有3粒,係超大粒
咬落去好軟熟彈牙😆仲好有肉汁
配搭既bbq醬都好惹味❣️
唔會過咸,同肉丸味道超夾

🛎 $92 Combo Mission C 豬榴彈
其實係一個手打雙層豬柳芝士漢堡黎🍔
手打果然係唔同啲🙏🏻
兩片豬柳好彈牙,調味適中🫶🏻
除左芝士之外,仲有生菜同埋蕃茄,好爽口,唔會覺得油膩🤤🤤🤤
落單時可揀切開個包,非常貼心

🛎 跟餐 薯條+汽水
薯條係粗薯條,有誠意!
鮮炸香脆🍟
份量亦都好大,男仔食都覺得超夠飽😋

🛎 $28 特務濃湯

🌐 環境/服務
呢度嘅裝修非常型格,以特務007做主題🕵🏻‍♂️
牆上有刀、槍、錶、西裝等等嘅擺設
唔講可能會以為去咗博物館🤣🤣🤣
  • 豬榴彈