2021-09-30
🇪🇸煙三文魚沙律 $98🇪🇸西班牙海鮮炒飯 $168🇪🇸天多尼雞肉自家手打薄餅(9吋)$118🇪🇸黑松露菌醬炒野菌 $88🇪🇸烤和牛舌配番茄莎莎 $28 x2最驚喜係佢個廚房,一眼睇晒係開放式,但啲油煙又唔會好勁,而且係用電磁爐可以煮到咁好味嘅菜式,真係佩服👍。呢餐好豐富叫咗好多嘢食,雖然佢係酒吧不過今次要介紹啲有質素嘢食,首先黎個沙律🥗,夠晒fresh,煙三文魚又夠多。海鮮炒飯炒得夠香,個薄餅嘅餅底好脆🍕,非常好,而且做到少少芝士拉絲🧀,同埋啲雞肉味道都好正,有少少辣夠惹味🌶。至於個牛舌都好特別👅,唔知點解有個架掛住佢,又幾有格調,而且食落去嘅牛舌好爽口,上面加一啲蕃茄莎莎配搭得相當好。嗰頭有幾間酒吧,不過生意就好淡薄🍂,呢間算係好一啲,但都唔算好多人。佢哋要入邊嘅環境係酒吧嘅格局所以相當昏暗,但係有一個超大型嘅投影電視,有一種震撼嘅感覺,當日播住好多唔同嘅MV,都幾享受😎。
🇪🇸西班牙海鮮炒飯 $168
🇪🇸天多尼雞肉自家手打薄餅(9吋)$118