2023-09-06
Jangtrio and Dasik呢一個係一個焦糖布丁,食落去帶有少少辛辣嘅口感,因為當中運用左大醬、特色醬油同埋辣椒粉製作而成。冰冰涼涼嘅雪糕可以中和返辣椒粉嘅辛辣味~配搭都幾唔錯。旁邊嘅黑芝麻餅都係另外一試難忘🙌🏻Sundubujjiage呢一碗湯係超級特色,係一碗辣豆腐魚片湯😎食嘢之前飲一啖其實真係幾開胃㗎,因為佢仲大點酸酸辣辣嘅感覺,當中嘅湯渣都有好多🤩,所以食落去都幾有咬口。KoreanFriedChicken雖然食findinning應該係唔會食到炸雞,但係邊個叫佢喺韓國餐廳呢😹所以都係有一份柚子炸雞😽啖啖酥脆嘅口感識落口一啲都唔肥膩,柚子蜜甜得來又唔會起痰👍🏻HwehSelection鰤魚卷好重魚肉嘅香味。墨魚食落有彈牙嘅口感😳而且帶有鮮甜味。最好食就一定係佢哋嘅韓牛👍🏻雖然帶有有分但係上面加入泡菜食落都會冇咁油膩😉鯖魚片上面配製左佢哋自家製作嘅泡菜,韓國感level up😻HanwooDuo一次過可以食晒韓牛同埋韓豬😆,食完之後我自己都覺得牛肉好味啲,牛肉表面經過燒製,所以會有一層焦香😚食落口肉質非常軟腍。豬肉相對上就失色咗少少,可能係因為我自己比較愛食牛肉啦。
Jangtrio and Dasik
Sundubujjiage