好主動咁約心儀既男仔食飯,好快就認承了,跟住帶我去尖沙咀叫悅火,地點係尖沙咀東部加連威老道100號港晶中心地下10-11號,好開心,呢度既格局都好有日本風情,職員又好好服務,見都有好多套餐,我地食悅既商務套餐,其中有鮑魚食,好香既鮑魚,雖然我不是特別愛好,但覺得好食!🎉呢種名叫刺身兩點,有油甘魚和鯖魚,呢碟既質素好好,魚味好濃厚,食得好滋味🎉燒物盛 五品又係好出色,日本迷你蕃薯,牛舌,黑豚五花腩,雞髀肉,魷魚係齊晒度,日本迷你蕃薯🍠好甘甜,牛舌都好鮮美,點解可以咁好食,黑豚五花腩仲好食,雞髀肉大大份,魷魚都好新鮮,呢種五品好正🎉原來仲有埋蒸蛋、漬物,今餐可以同心儀既人一齊食,真係好開心,佢都話好鐘意食壽司四貫,大家都一致認同,帶子,金目鯛,油甘魚,赤身,呢幾款營養高,味道好🎉鯛魚清湯係好值得飲,嗰個真係輕盈而且鮮美得嚟👍🏻!湯頭透明得嚟帶有鯛魚嘅天然鮮味,飲落去感覺到身體都清爽咗好多😌。魚肉煮到啱啱好,咬落去肉質鮮嫩,完全無任何腥味,反而有淡淡嘅甘甜😋。加埋啲細細嘅蔬菜碎粒,令湯底更加鮮甜,感覺好健康🥗。呢碗湯食落令人感覺好舒服,幾適合食完重口味嘢之後嚟一碗清新嘅轉口,或者作為一個輕盈

🎉鯛魚清湯係好值得飲,嗰個真係輕盈而且鮮美得嚟👍🏻!湯頭透明得嚟帶有鯛魚嘅天然鮮味,飲落去感覺到身體都清爽咗好多😌。魚肉煮到啱啱好,咬落去肉質鮮嫩,完全無任何腥味,反而有淡淡嘅甘甜😋。加埋啲細細嘅蔬菜碎粒,令湯底更加鮮甜,感覺好健康🥗。呢碗湯食落令人感覺好舒服,幾適合食完重口味嘢之後嚟一碗清新嘅轉口,或者作為一個輕盈既開胃菜都好正👌🏼!總之,呢碗鯛魚清湯絕對值得一試,尤其係天氣熱嘅時候飲一碗,清涼解渴啊!😍