2017-08-24 98 views
九龍城超多食堂林立但係我既首選都係食泰國野係窗口見到廚師們係泰國姐姐就已經知道呢間野唔會差得去邊!!二話不說馬上去食泰國好西! 泰式鹵豬手鹵水豬手不嬲都係我既最愛, 因為佢同港式既製法完全不一樣, 呢個會係去骨再鹵, 感覺上會係更加入味同埋方便易食, 呢間既煮法相當正宗, 同我係泰國食到既都好似!! 正! 份量好大, 4個人SHARE都仲得 馬拉盞炒通菜泰國必食蔬菜一係通菜, 同馬拉盞既味道既MATCH! 基本上每次都會叫, 質感食落SASA聲, 好爽脆同埋好香既馬拉盞味道, 份量都算大!! 必食推介 秘製咖哩牛腩泰式既咖哩同香港食開既有好大分別, 因為泰式既會落好多椰汁, 食落既味道會係帶點微甜, 而牛腩已經炆到好淋滑!! 完全冇打渣既感覺, 而甜甜的味道和港式的完全不一樣再加埋杯泰式茶!! 無得彈
九龍城超多食堂林立
但係我既首選都係食泰國野

係窗口見到廚師們係泰國姐姐就已經知道呢間野唔會差得去邊!!
二話不說馬上去食泰國好西!

泰式鹵豬手

馬拉盞炒通菜