2013-08-02 97 views
約了友人見下面,純粹的hea 下,所以都無要求餐廳的層次,但這真的唔可以屋邨餐廳都係o r d e r 一啲惹味小菜啦,今次我地orde r 了4個菜:甜酸魚柳,椒鹽豬排,肉絲炒銀芽,紅燒豆腐。甜酸魚柳:魚柳是急凍的,內面仍然是硬崩崩,又有陣雪味,價值$48。椒鹽豬排:炸到黑色一舊炭咁,入面又未熟,明顯未解凍就炸,$48。肉絲炒銀芽:肉絲即係火腿,成碟完全唔可以用“炒”字形容,應該用油浸,成碟油,跟本食唔落。最過份係上菜時有一小部分跌到侍應的手上,侍應完全沒有反應,仍然照舊將菜上台,最後那一小部分跌落台上。這碟被油浸及受到污染的小菜$48紅燒豆腐:用了蠔油汁,但一啲味都無。最可惡係一罐可樂要$15, 入面有金的嗎?這間餐廳其實有無廚師呢?我唔要求半島質素,但最其本,食物應該係熟都做唔到?不是吧

甜酸魚柳,椒鹽豬排,肉絲炒銀芽,紅燒豆腐。

紅燒豆腐:用了蠔油汁,但一啲味都無。

最可惡係一罐可樂要$15, 入面有金的嗎?

這間餐廳其實有無廚師呢?
我唔要求半島質素,但最其本,食物應該係熟都做唔到?不是吧

2013-08-02
$80 (Dinner)