2022-01-30 67 views
見今日個天氣落住毛毛細雨,決定去搵間Cafe去享受下落住雨飲咖啡既感興趣,去到大角咀呢一間Chercher試下,係其他美食家到收到既資訊係「腐皮」偏多,等我都去睇一睇,確實係有小小不愉快既經歷既,話說店員話要等位,後來留左電話 話有位會通知上去,結果就咁等左一個鐘,再打上去問既時候話有位,仲要上到去係勁多位,原來係店員無通知過,就咁白等左一段時間-Earl Grey Tea $38Earl Grey Tea 有個茶食同茶杯仔跟上 而且都幾靚,打卡一流,茶飲哂可以叫店員幫忙加反小小熱水-焦糖香蕉蕃薯班戟配榛子醬+忌廉 $78呢一款班戟比吾到太高評價,只可以話係好普通既一款班戟,班戟既味道偏向重粉既感覺,雖然係即時新鮮製作,正常既味道,可惜性價比吾太值Ps: 場地環境就真係好靚同打卡都幾靚,不過如果要刻意為食而去就吾係首要條件,希望佢地有更多既進步空間

Earl Grey Tea $38

焦糖香蕉蕃薯班戟配榛子醬+忌廉 $78

Waiting Time
60 Minutes (Dine In)