我既情況同下面既食家真係有9成相似!!!我早幾日打電話去問甜品buffet可唔可以book位, 跟住佢叫我8點鐘去排隊, 8點半拎飛。於是我當日7點10去到, 佢竟然同我講full哂囉!!!明明琥話裡面佢又叫我8點黎排, 就理間鋪門口都貼住叫人8點排隊!!跟住我就同個經理理論, 佢先好唔願意先比飛我!!!但當時8點鐘!!到9點返去, 問佢入得未, 個經理竟然叫我9點3再返黎囉, 大代, 我而家食9點至11點, 我真係未試過去食buffet要遲入座囉, 佢仲同我講話因為入面冇位, 但o個頭同我講左完, o個頭竟然比位d唔係食甜品buffet既人入去, 而家咩意思先??食甜品buffet既人唔係客呀?到9點2我地終於入到去, 但眼見食甜品buffet既人不足50人, 但佢門口貼住每晚收60人囉!!跟住我地一行4人因為唔知食物水準, 所以我地向佢地餐牌廿幾樣野中叫左8款每款一件先試試, 但到9點半, 已經聽到佢同隔離枱講其中樣野已經冇哂!因為咁樣, 我地即刻叫第2round, 但到9點10都未黎, 追左黎到仲要唔夠數, 問佢佢先同我地講冇哂!!!到10點3, 個waiter竟然同我地講 "甜
我既情況同下面既食家真係有9成相似!!!

到10點3, 個waiter竟然同我地講 "甜品o個part已經冇哂, 請問你地仲有冇野要加" 我想講, 我黎係食甜品buffet, 既然你甜品都冇哂, 咁我仲可以加d咩
?????仲要o個陣只係10點3!!

好同意下面食家講法, 如果做到咁既, 不如唔好攪甜品buffet啦, 盞整臭自己個名!!!我真係未試過一間buffet食一個鐘就冇野食囉, 仲要淨係serve 50人!!!!!!
$63.8