2023-04-19 148 views
🏃🏾‍♂️我地上完堂約左個同學一齊食少少野,來到地下一間休閒餐廳,呢個時間餐廳都唔算多人,🪑我地搵好位置坐低,呢度既環境十分舒服,無論係枱上,椅子都十分新淨同乾淨 🎏我地一齊研究吓有咩食,選擇上都幾多店員做事有效率,一收到單就會即刻做💌⚛️壽喜燒和牛溫泉蛋丼⚛️呢個菜式份量都幾多,同埋係日式飯黎,裡面有一粒溫泉蛋,蛋醬真係好好食,另外佢既牛肉都有好重既牛味而且質地都好鬆軟,最重要係啲飯都好多,一人份量的話都可以食到飽 ⚛️煙三文魚全日早餐⚛️呢份早餐幾精緻,食到好飽肚阿,佢既碎蛋真係做得好出色,夾埋多士包一齊食好滋味,呢份全日早餐係好豐富健康,上面放著好多菜,如果是減肥人士,好岩食呢個⚛️Earl Grey yuzu soda⚛️都好大杯有排飲,睇落去真係成杯檸茶咁,但佢係伯爵茶柚子汽水,味道好特別阿,柚子味好種,汽水好好飲 份量來講都好夠,價錢相對較公道,有時間來呢度食,係一個不錯的選擇🉐
🎏我地一齊研究吓有咩食,選擇上都幾多

店員做事有效率,一收到單就會即刻做💌
⚛️壽喜燒和牛溫泉蛋丼⚛️
⚛️煙三文魚全日早餐⚛️