平時住青衣既朋友都話呢間OK  一於試試佢壽司方面叫左活赤貝壽司- 我不嬲都係赤貝既愛好者, 好鮮甜, 厚切, 似係新鮮切既唔係訂返黎既一份有3件, 超推介呀北寄貝壽司- 價錢係赤貝既一半, 有2件, 都幾抵食, 但你問我,我會比多D叫赤貝架😋黑松露油甘魚壽司 - 佢個黑松露係自己整左做醬, 唔係平時放題果D就咁一埋黑松露放係面, 幾特別, 好香鵝肝壽司- 超推介, 好中意食鵝肝既香味, 唔會煎得過火🥰灸燒左口魚壽司- SUPER GOOD!! 個魚入口即化, 有小小七味粉係面吊味, 幾正 , 必叫呀 灸燒黑松露帶子壽司 都幾推介帶子好鮮甜, 好大粒好厚身盛夏壽司- 呢個配搭無得輸, 海膽甜蝦三文魚籽, 三文魚籽係口入面爆發, 甜蝦大大隻好鮮甜厚切三文魚腩刺身  我食一舊已經好滿足,因為真係好大舊好厚切蜜桃梳打 甜甜地幾好飲牛舌都好好食! 燒得岩岩好, 好香同埋個螺肉、八爪魚、 中華海蜇拼盤,好足料,多到好誇張🤣
平時住青衣既朋友都話呢間OK  一於試試佢
壽司方面叫左
一份有3件, 超推介呀
鵝肝壽司- 超推介, 好中意食鵝肝既香味, 唔會煎得過火🥰
灸燒黑松露帶子壽司 都幾推介
帶子好鮮甜, 好大粒好厚身
蜜桃梳打 甜甜地幾好飲
牛舌都好好食! 燒得岩岩好, 好香
同埋個螺肉、八爪魚、 中華海蜇拼盤,好足料,多到好誇張🤣