同食肉獸朋友仔食飯,要滿足佢,梗係多肉少菜啦,諗左一輪,走左去食燒肉,諗起都流口水。搵左呢間九丁目,舖面闊落,好似坐得幾舒服喎!好,坐低睇下有咩好食先。太多款式,選擇困難,揀二人餐唔係煩。牛油果紫菜沙律,開胃前盤,牛油果香軟。主角黎啦,啲和牛望落去都好平均,全部都係嫩嫩粉紅色,唔同部位,呈不同雪花。十勝和牛肉眼,肉質鬆軟,油花分佈均勻,入口柔軟嫩滑。鹿兒島A5和牛西冷,牛腰後端,因為運動唔到,油脂豐富,熱溶岀黎油脂鮮甜。蕯摩雞腿肉,本身唔係好雞肉既我,都要讚呢舊雞肉,雞有雞味之餘,肉質充滿彈性。食到咁上下,店員貼心問使唔使上個飯,梗係好啦!溫泉玉子紫菜飯,食住燒肉,有暖笠笠既飯,肚仔好舒服。珍寶元貝,超級厚肉,店員幫我地剪開連殼慢慢燒,元貝新鮮爽甜。龍蝦尾,一條龍蝦尾,我地一人一半都好有肉,燒到紅卜卜,用筷子一挑,整舊肉岀左黎,濃郁海鮮果,結實嘅肉質,正!最後仲有雪糕做甜品。

好,坐低睇下有咩好食先。

太多款式,選擇困難,揀二人餐唔係煩。

牛油果紫菜沙律,開胃前盤,牛油果香軟。

十勝和牛肉眼,肉質鬆軟,油花分佈均勻,入口柔軟嫩滑。

食到咁上下,店員貼心問使唔使上個飯,梗係好啦!

溫泉玉子紫菜飯,食住燒肉,有暖笠笠既飯,肚仔好舒服。

最後仲有雪糕做甜品