2018-08-23 162 views
616呢個名一聽就知打邊爐,好有創意。首先不得不贊的是,服務非常好,服務員非常貼心,除了拎個籃俾我地放手袋物品外,隨行因為有小朋友,食野時主動拎匙羹同細叉俾小朋友,方便佢食野,真的值得一贊👍🏻。食物方面發現,醬油款式都多選擇,選擇困難者就麻煩啦😂花多眼亂。入正題(今日主要食牛)一睇餐單,牛都有好多種不同部位架😍好多部位小妹我見識少,真係聽都未聽過😂不過好彩服務員都好細心,有一一介紹唔同部位口感等等。上菜,😍全部都係牛由上至下數落去,封門柳,匙柄,三花腱,全部都好新鮮😋我個人最鐘意封門柳,牛味好濃肉。匙柄-較適合小朋友食,柔軟d。又要再提一提服務真係好,我地完全無叫過加湯呢句野,適當時候自然就有員工主動加湯,現場仲滿座的,證明員工真的好細心。這個小食“冰麻牛”好香辣,重點唔會太辣,平時不食辣的我都食到😂自家出品的烏梅汁,開胃,打完邊爐都唔覺“濟”,應該就係佢嘅功勞啦。除了牛,又烏冬又菜又魚片,食都咁高質嘅牛,朋友話以後唔食火鍋放題,改黎616當放題咁食😂
616呢個名一聽就知打邊爐,好有創意。

入正題(今日主要食牛)
不過好彩服務員都好細心,有一一介紹唔同部位口感等等。

上菜,😍全部都係牛
由上至下數落去,封門柳,匙柄,三花腱,全部都好新鮮😋