2021-08-22 149 views
之前行過海之戀經過呢間餐廳就覺得佢裝修佈置好可愛,啱晒鍾意打卡嘅人。直望入去餐廳有個好大嘅多士打卡位!但係就係得一個,想坐到呢張枱要早啲去霸位!今次再路過就決定要試吓佢。今次我哋四位,星期六兩點幾去到都唔使等位,俾我哋坐到最後一張枱。同埋佢流量都算快。依家佢用QR code落單,直接online俾埋錢,佢先會開始煮。慢煮雞胸溫泉蛋牛油果 $78香草腸最薯餅芝士滑蛋 $76*呢兩個套餐係配薯條同汽水!其他嘢就要加錢!睇到其他人話服務麻麻地,我覺得還可以,正正常常,冇話差嘅!嘢食方面就反而麻麻哋。食咗第一個薯餅蛋包,味道還可以,但係覺得麵包太多醬,有啲肥膩。食到個麵包濕濕咁。雞胸牛油果嗰個味道以為會淡啲,但係佢哋個醬又係好鬼膩。食到唔想食!同埋個雞胸係凍㗎,講真有啲失望!

慢煮雞胸溫泉蛋牛油果 $78
香草腸最薯餅芝士滑蛋 $76
*呢兩個套餐係配薯條同汽水!其他嘢就要加錢!