2024-06-15 1575 views
原來訂錯日子,早了一天去,好彩都有位置見網上評價唔錯,所以去了食泰國餐。餐廳菜單多樣性我們叫了一個串燒拼盤,軟殼蟹咖喱配法包,蒜蓉炒椰菜苗,濕炒雞肉河粉,仲叫咗個無骨鳳爪食材新鮮,確保菜色的美味和健康。🥰串燒拼盤,差不多每個種類都有一串,有豬頸肉,牛肉,雞肉,雞翼,味道有少少偏甜香茅比較多。軟殼蟹咖喱配法包,軟殼蟹咖喱有少少稀,唔係太濃嘅咖喱,但係值得一提嘅係佢嘅咖喱入邊有好多蔬菜,感覺好健康。而且蔬菜因為就係咖喱入邊都已經入晒味,所以味道不錯。蒜蓉炒椰菜苗,份量好足,炒得好香脆,唔會煮到啲菜好腍。無骨鳳爪就正常嘅無骨鳳爪濕炒雞肉河粉有啲特別嘅佢嘅雞肉唔係普通嘅雞柳或者雞胸肉,而係真係好似海南雞飯嘅雞服務質素良好,上菜速度快👍🏼
原來訂錯日子,早了一天去,好彩都有位置
見網上評價唔錯,所以去了食泰國餐。

餐廳菜單多樣性
食材新鮮,確保菜色的美味和健康。🥰

蒜蓉炒椰菜苗,份量好足,炒得好香脆,唔會煮到啲菜好腍。

無骨鳳爪就正常嘅無骨鳳爪

服務質素良好,上菜速度快👍🏼

2024-05-10
$300 (Dinner)
  • 蒜蓉炒椰菜苗
  • 青咖喱軟殼蟹鍋配法包