2018-11-19
呢間野見評價好似唔錯,裝修又幾靚,都想試好耐下。但估唔到會咁失望。1. 泰式海鮮鍋睇佢個樣好似好豐富咁,諗住一定冇伏啦。點知,青口爛嘅,蝦肉就霉嘅,蜆就好啲普普通通咁。每樣海鮮得兩件都算,全部都霉霉爛爛咁,算係點?🤷🏻♀️然後,佢嘅豐富都係堆砌出嚟,除左眼見嘅料之外,個底全部都係菜。唯一好嘅就係個湯底,都幾香椰汁味,辣度亦都夠。2. 沙茶牛肉鍋呢個都係一樣啦,大部份都係菜。而牛肉都冇乜肉味咁。但湯底就幾濃郁,還好啦。呢間野食物已經一般,服務仲要差。入到去冇人帶位算,落單啲阿姐又俾面色你睇。叫完野食佢地唔識用個落單系統,粒聲唔出就行開咗。隔離個枱仲慘,漏咗單,啲阿姐仲要用差嘅語氣再同佢落過。而環境方面,張枱實咗太細喇!我地個陣仲叫咗個鹽酥雞,火鍋嚟到根本冇位再擺,唯有好狼狽咁食哂佢。俾成舊水食菜,服務又差,真係不如食吉邊啦。
1. 泰式海鮮鍋
2. 沙茶牛肉鍋
俾成舊水食菜,服務又差,真係不如食吉邊啦。