本身PLAN左想遠走高飛黎個旅行, 點知就一下俾疫情破壞左無得飛就近近地去大角咀黎個飛機餐去望梅止渴先啦皆因大角咀有間特色餐廳係以機場及機鎗環境為主題, 設計都幾唔錯架, 真係好到位今次Order左墨西哥粟米片、芒果沙沙煎蟹餅、燒美國牛小排、西班牙蒜片雞同埋生蠔墨西哥粟米片同上次黎食一樣咁正, 最鐘意係佢配埋三款唔同既醬, 勁好食!芒果沙沙煎蟹餅都係因為上次食過覺得好正所以今次再叫既~果然再食多次都係覺得好正, 佢地個芒果沙沙醬食落味道新鮮帶酸甜, 食落仲啖啖蟹肉, 真係唔錯架!燒美國牛小排份量夠哂多, 男朋友勁鐘意!!肉質鬆軟多汁, 底下仲有一堆炸薯角都幾好食架比起牛小排, 我自己就比較鐘意食西班牙蒜片雞, 因為我食野好鐘意有汁既, 佢呢個醬汁夠哂豐富, 同個雞肉幾夾, 好香蒜味之餘個雞仲好好味生蠔就好新鮮, 每一隻都好肥美~~鮮甜爽脆!!
本身PLAN左想遠走高飛黎個旅行, 點知就一下俾疫情破壞左
無得飛就近近地去大角咀黎個飛機餐去望梅止渴先啦

生蠔就好新鮮, 每一隻都好肥美~~鮮甜爽脆!!
Type of Meal
Dinner