2019-04-23 146 views
今日收工出旺角,朋友滿懷心事,於是乎我哋就上咗一間上樓嘅cafe, 慢慢傾開解下佢。。。其實都唔知有一間咁正嘅上樓cafe, 臨食飯前問身邊啲朋友,有冇介紹,然後佢哋就推介double cafe俾我。主要目的都係傾吓計,所以我希望間cafe係靜靜地,少少人,可以慢慢坐下就ok!過馬路嘅時候,抬頭一望,就搵到呢間野啦!呢間cafe除左可以靜靜地傾計之餘,原來佢係一間party house, 又可以一大班朋友玩下game。今晚就叫set啦,唔諗啦⋯⋯1D, 1H ,再加個心太軟先,叫多杯嘢飲!香蒜白酒蜆意大利粉蜆肉唔算大粒,但冇雪味,幾OK!龍蝦汁海鮮天使麵龍蝦汁都幾濃,好入味!塔係士多啤梨沙冰,帶有士多啤梨甜味,好清涼!甜品係心太軟一切開有濃濃嘅朱古力醬流出,唔開心嘅朋友食咗個心都甜返啲💕

過馬路嘅時候,抬頭一望,就搵到呢間野啦!

今晚就叫set啦,唔諗啦⋯⋯

1D, 1H ,再加個心太軟先,叫多杯嘢飲!

香蒜白酒蜆意大利粉
蜆肉唔算大粒,但冇雪味,幾OK!

龍蝦汁海鮮天使麵
龍蝦汁都幾濃,好入味!

係士多啤梨沙冰,帶有士多啤梨甜味,好清涼!

甜品係心太軟

一切開有濃濃嘅朱古力醬流出,唔開心嘅朋友食咗個心都甜返啲💕

2019-04-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)