2015-06-11 5530 views
唔記得係邊到睇到話不論部隊鍋定韓燒都好,都好正宗同好好味! 於是朋友生日又同朋友仆到上去幫襯。上到去職員話好FULL,得返一張檯可以坐,,, ,,, 心諗特登黎到,算啦! 點知,,, 張檯係一張摺檯! 仲要開係部LIFT 對面, 即每次開LIFT 門都要同D乘客SAY HELLO! 都唔緊要! 如果D野好食!先講個部隊鍋! 朋友出名重口味,但連佢都話好鹹!係呀! 我食唔到辣味,淨係得味精雞湯既味,我好懷疑佢係咪無溝水。 前菜好食,但無得Refill! 一食完就有人即刻收起個碟,驚死你再問佢。肉方面就點左雞扒同五花肉。五花肉好薄, 做唔到大啖大啖既口感,而且佢個爐好唔正宗,食得好唔過癮,配埋張摺檯,真係好有屋企FEEL。肉質尚算新鮮,加埋個麵豉醬都可以! 但我個人認為五花肉要厚厚地先好食! 佢仲薄過埋豬扒! 個雞扒真係唔好叫,成件事好碎好薄好唔識形容。疑似有調過味,但完全無味! 都係要加麵豉醬食!係有好多韓國客,係咪正宗我唔知,但加加埋埋所有野,我唔認為會再幫襯。
唔記得係邊到睇到話不論部隊鍋定韓燒都好,
都好正宗同好好味!
於是朋友生日又同朋友仆到上去幫襯。
上到去職員話好FULL,
得返一張檯可以坐,,, ,,, 心諗特登黎到,算啦!
點知,,, 張檯係一張摺檯
! 仲要開係部LIFT
對面,
即每次開LIFT 門都要同D乘客SAY HELLO
!

都唔緊要! 如果D野好食!先講個部隊鍋!

朋友出名重口味,
但連佢都話好鹹!

肉方面就點左雞扒同五花肉。
五花肉好薄,
做唔到大啖大啖既口感,

係有好多韓國客,係咪正宗我唔知,但加加埋埋所有野,
我唔認為會再幫襯。