2023-01-13 398 views
記憶已經有一年沒有訪無印,對上一次應該係九龍塘分店,有好的印象當然在尋找中也列入回頭之念,今次由於有時要辨位於尖沙咀,所以近近地就決意在此開餐。。。當日我揀選了【料理套餐HK$110.】可在餐牌上選擇四款不同食物分別有(二份冷盤及二份熱葷)【紫薯蘋果沙律/黑醋無花果/火箭菜沙律/甜椒辣炸雞/納豆醬油豆腐燒,米飯方面我選擇了十六穀米~】首先要讚賞吓這份(十六穀米)口感軟糯,比例條配得相當之好⭐️⭐️⭐️⭐️另外當日四款的出品,我都覺得非常之好,當然亦都要讚賞下自己嘅眼光,絕對冇跌眼鏡,套餐方面還包上了一碗麵豉湯,整個分量剛剛好,充實之餘,亦不會過飽⭐️⭐️⭐️⭐️我沒有選擇套餐內的飲品,相反加了HK$38要上一杯latte,可惜牛奶打得不夠綿,是整頓差啲扣分位⭐️⭐️★整體上由服務/乾淨程度與及禮貌,我都差不多比上90分,而且店內沒有加一服務,更加值得抵讚,行過《中港城》一帶如果想坐得舒服,靜靜地不妨找上這一個比較偏僻的小角落。★

料理套餐
十六穀米