2017-02-09 180 views
我成日都同我仔仔去Megabox行街食飯,食既玩既都開始悶,無意中發現左comic park呢個地方,場地好大,原來係供應西式同日式料理,以經典漫畫為主題,最緊要係吸引到仔仔扭住要入去坐低食,價錢實惠店內環境帶普濃濃既歡樂氣氛,放滿劃跨世代既遊戲機,滿足到小朋友意慾之餘,大人都可以玩埋一份,尋找童年回憶,當日都見到有唔少年輕人玩得非常盡興同經典漫畫人物自拍留念!店內擺設寬敞,又有多種遊戲機玩,嬰兒設施仲好齊全添個人口味想食清啲,所以叫左個和風蟹棒麻醬牛蒡沙律,牛蒡新鮮爽口,唔會話成個沙律好重草青味,麻醬亦唔會話太濃喧賓奪主,係健康既選擇!本來諗住叫個超人兒童餐比仔仔,見隔離枱既意式辣肉腸薄餅幾吸引,就決定一試~個薄餅size唔算大,對我地黎講份量已經好足夠,餅底為脆薄餅底,咬落香脆咔嚓咔嚓聲,食得仔仔好滿足,而辣肉亦唔會太辣或太鹹,很是美味喔今餐食得仔仔好開心,有機會都會再黎食過
和風蟹棒麻醬牛蒡沙律
意式辣肉腸薄餅

今餐食得仔仔好開心,有機會都會再黎食過
2017-02-07
Type of Meal