2024-09-05 141 views
形位於新都城三期地下,舖頭入面放咗一張桌球枱、飛鏢機同埋睇波嘅大電視我老公最鍾意一路食串燒、飲啤酒🍻一路睇波🤭差唔多八點就開始多人之前去另一分店已經試過bar Pacific 出嘅荔枝味手工啤,荔枝果味好濃~好易入口,女仔都飲到~令人一試難忘燒雞中翼表皮脆香,有少少鹽作為調味,雞肉嫩滑,多汁,經過炭燒,雞汁和油迫哂出嚟好味!汁燒豬頸肉醬汁濃郁,有些少脆口。燒白鱔肉質彈牙,魚類來說,我覺得燒鱔係最好食的!原條燒茄子茄子軟腍,多汁好味!自家製免治雞肉棒好有特色,一隻生蛋同埋豉油撈埋作為調味,加埋好大卷嘅雞肉棒喺其他餐廳未食過嘅焦糖菠蘿,表皮有少少香脆嘅口感,咬落去菠蘿嘅汁漏晒出嚟鹽燒三文魚鰭送啤酒一流,咬落口超級Juicy,三文魚嘅魚油都好香,些少鹽已經好好味!手打稻庭湯烏冬湯底香濃,烏冬滑溜彈牙,上面加上芝麻同埋紫菜碎,簡單好味,配上串燒一流!

燒雞中翼

汁燒豬頸肉
醬汁濃郁,有些少脆口。

燒白鱔
肉質彈牙,魚類來說,我覺得燒鱔係最好食的!

原條燒茄子

茄子軟腍,多汁好味!

手打稻庭湯烏冬