(Non-member)
尋日又再次食左一餐好開心既晚餐。今次三個人,叫左柚子大蝦沙律、南瓜湯、炒一個菌、主菜係煙肉雪魚串燒。除左沙律較為平凡,其他的菜都好好味,水準一流,南瓜湯依舊好香滑好甜,主菜更加令我們回味好想再試,煙肉雪魚既魚肉口感好滑,配上佢地特別漿汁,非常野味。每人叫左一個飲品。本來想出去飲酒打算走了,熱情既侍應忽然派碟,請我地食佢地出面個甜品bar,本來要每計消費250以上先有得送架,嘩~~真係唔上黎寫下個食評真係唔得呀,我地食左芝士蛋糕、tiramasu、朱古力蛋糕同埋食左d水果,遺憾好飽,無食梳乎厘,試過幾款甜品都水準一流,好多酒店buffet甜品都唔係話咁好食,但佢地做d甜品真係好認真。今次消費真係好開心~~~~希望下次去仲有甜品bar啦
尋日又再次食左一餐好開心既晚餐。
今次消費真係好開心~~~~希望下次去仲有甜品bar啦