2019-02-04 156 views
其實浪漫既西餐又何需一定同男朋友黎食,同好朋友黎食都一樣咁好食餐廳有少少低調奢華風,座位闊落,光線充足!前菜♡蟹肉Jelly(好似係,侍應哥哥講太快🤣)細細地一啖既開胃菜,開頭都懷疑自己有冇聽錯,點會係食Jelly呀?!但擺入口果下真係果凍咁既口感,勁呀!但食到有蟹肉🤣好特別。鬆軟既餐包其實我唔太喜歡法國麵包,因為覺得比較硬,依隻包我ok生蠔本身唔食蠔,因為覺得有陣深入喉嚨既腥味。但隨時依幾年愈食愈多,開始慢慢接受到細細隻、海水味冇咁勁既依盤剛好就係我能夠接受到既蠔。橙汁醬既蟹肉球!我本人order左田螺既,但上碟之後發現朋友依個仲吸引,即刻share佢少少黎試! 果然每一啖都係好豐富既蟹肉,冇揸流灘🤣個意粉又係我既🤣但上碟之後又係覺得朋友既意大利飯吸引好多🤣一片片既黑松露好香呀,有加入芝士,整體味道非常濃郁,好味。最後黎個dessert,happy ending

餐廳有少少低調奢華風,座位闊落,光線充足!

前菜♡蟹肉Jelly(好似係,侍應哥哥講太快🤣)

鬆軟既餐包
其實我唔太喜歡法國麵包,因為覺得比較硬,依隻包我ok

生蠔
依盤剛好就係我能夠接受到既蠔。

最後黎個dessert,happy ending
2019-01-21
Type of Meal