李家嚟間餐廳係偶然係Openrice 上面搵到的,見佢200幾個好評,普通同失望又咁少,就打算試下啦,點知就中大伏!一入餐廳就見入面仲有一道門,打開之後一陣酸臭味(魚露咁既味)撲鼻而來,估唔到係韓國餐廳竟然可以感受到泰式風情,實在令小弟大為驚喜。打開餐牌,見到啲食物相好似影印機冇墨咁睇唔清楚顏色,已經feel到伏伏地。但同自己講,唔好用相去判斷他人,食物既質素先係重點,就叫左炸雞打算食左先再講。落左單先上左兩個小菜,一碟係醃蘿蔔,一碟係千島醬白菜絲。醃蘿蔔變左味,白菜絲開始出緊水。大佬你不如唔好比我哋仲好。炸雞係落左單5分鐘多啲就上左枱,心諗死得啦,一定唔係新鮮炸,果不其然啲雞又乾又柴,食落明顯係中午賣唔晒既雞再攞返嚟炸。努力咁食完就急急腳咁走左。明明價錢同講Goobne差唔多,但質素差天共地,既然係咁,點解我唔去Goobne?結論:差評,環境酸臭、食物質素差,不會再有下一次。

結論:
差評,環境酸臭、食物質素差,不會再有下一次。