2021-12-29
—環境好耐之前見到人哋分享FAMA 已經好想試,加埋自己本身又係大埔友,難得得閒就約咗朋友仔去,嚟到幾驚喜係空間真係好大,餐桌擺位都幾多元化,有梳化配矮枱近窗邊有高嘅木枱,好闊而且照到日光好舒適,影相都靚啲﹗—特色喜歡你全日早餐我哋今次咩都叫啲,食全日早餐,炒蛋、蕃茄、南瓜薯餅,賣相同份量都整體唔錯,個人就覺得南瓜薯餅味道可以做得更好~ 富士山下西多士( 小編推介﹗⭐)估唔到西多士係咁多樣入面最驚艷嘅﹗我平時都鍾意食肥仔嘢,但呢個冰火溝埋嘅口感,冰凍Creamy嘅雪糕配香口嘅厚西多,裡面仲幾重花生醬﹗超好食﹗我會畀110分﹗🥰🤩巴馬火腿10吋 Pizza 呢個Pizza 睇賣相就知道行超薄脆路線,佢真係做到唔會油,好薄,不過我自己鍾意酥軟少少嘅pizza,如果大家鍾意脆卜卜嘅口感就啱你﹗黑牛 (小編推介﹗)雖然佢嘅製作同材料都好簡單,就係朱古力雪糕加可樂,但平時市面上比較少見呢款飲品,而且呢到嘅朱古力雪糕都好食﹗泡沫咖啡泡沫咖啡有簡單拉花,味道中性唔會太澀,容易入口帶咖啡甘香,咖啡水平都可以﹗
近窗邊有高嘅木枱,好闊而且照到日光好舒適,影相都靚啲﹗
—特色
喜歡你全日早餐
富士山下西多士( 小編推介﹗⭐)
巴馬火腿10吋 Pizza
黑牛 (小編推介﹗)
泡沫咖啡