話晒都係我最鐘意既Cafe之一,隔左一段時間無黎,呢日係大圍食完Lunch周圍行,行行下又到tea time搵個地方坐下,就返黎呢到😂純粹叫正野飲同甜品Hea 下😛🔸Cheese bagel 🥯 其實黎呢度之前想去試吓Dear Bakery新店,之前食過佢啲Bagel係幾好食,可惜我哋四點幾已經賣晒😮‍💨嚟到呢度都有所以就叫咗一個食😂Bagel整熱左,賣相唔係好靚好圓個種,不過食落口感都可以。🔸Hit me! 敲我朱古力🍫佢舊正方形朱古力薄脆,一敲就碎,好有驚喜,估唔到啲雲呢拿汁會破殼而出,流晒出嚟🤣同埋佢啲朱古力都幾好味😋下面係咖啡蛋糕、雲呢拿雪糕、蘋果金寶碎,個咖啡蛋糕乾左少少,不過整體都Ok,可以一試😛🔸Chai Latte ☕️印度香料奶茶喺澳洲就比較流行啲,香港就唔係間間有。咁落去會有啲香料味,肉桂味會比較出,應該唔係嗰個人都鍾意🤣🔸Lemon Lime Bitter🍹青檸檸檬特飲,味道酸酸地,帶啲澀味既梳打,我哋都幾鐘意,飲完好醒神解渴😌📍#Platform (#大圍美食)大圍田心村254號地舖

🔸Cheese bagel 🥯

🔸Hit me! 敲我朱古力🍫

🔸Chai Latte ☕️

🔸Lemon Lime Bitter🍹

📍#Platform (#大圍美食)
大圍田心村254號地舖