2020-09-14 1032 views
打電話去訂雞時個女侍應態度OK,好細心解答BBQ同黃金脆皮的分別,原來開粉個Apps係冇黃金脆皮雞,睇相以為佢係BBQ原味雞,所以搞到上次叫錯。好彩打電話多口問一句而個女仔又很細心解釋。但攞嘅時候嗰個四眼仔就非常之怪,多謝都冇句,隔個口罩都見到佢黑口黑面,我比張卡佢嘅時候佢竟然大聲話"呢度",乜嘢料啊你?本人同自己講我絕對唔會同呢啲咁嘅侍應講多謝唔該等等,必要時甚至要破口大罵以免助長佢哋氣焰。以前都去過呢間舖頭,嗰啲後生仔女態度係好差劣,唔通佢哋以為自己幫韓國公司打工就高人一等當自己係嗰啲經常歧視香港顧客的韓國侍應?今次隻黃金脆皮雞就比較多汁,好食過上一次的原味燒烤,二人份量其實可以夠三個人食,總之好食過KFC好多。最重要係啲雞肉食得出醃料,而且食完之後絕對唔會口渴。老實講佢嘅份量同KFC係差唔多,亦都食得出佢哋啲油比較健康,隻雞咁多部份最好食係皮。但呢度啲雞點好食呀比起銅鑼灣分店都差幾皮,人哋嗰啲食完之後係再三回味,食咗四次呢種感覺都唔會退色。而且講態度銅鑼灣會比將軍澳好得多,都冇興趣再嚟呢一間

黃金脆皮雞
黃金脆皮雞