我愛韓食嘅愛,相信大家都知🤣真係每隔一排,都一定要食😭唔係嘅話會勁掛住!難得嚟到荃灣呢間柳氏家,食到炒雞仲有埋烤肉😍係幾正~🔥韓國鐵板雞x jiang 鐵板烤肉 hkd 138 😎呢個價錢真心唔貴😂仲要係午市任食90分鐘~仲升級左圍邊芝士 +38 😎真係極邪惡!揀咗烤肉味惡魔辣炒雞,佢比我想像中更加唔辣,所以大家怕辣嘅話我覺得呢個唔會,係有少少青椒麻嘅味道😉可以俾你揀拉麵定係飯,梗係要食拉麵啦 😬職員仲會好好,會提醒你點樣炒,大概炒8分鐘左右就食得😚佢入邊仲會有芝士年糕同埋番薯年糕😍喺韓國我都成日食㗎😞btw雞肉真係好滑!同埋好多配菜~一定要加埋芝士食😈食完一輪可以叫職員幫你轉個盤,有得燒肉喇!我覺得佢啲肥牛同埋豬腸好好味🥺🥺出邊仲有得拎埋嘢飲同甜品,真係性價比超高!掛住韓國可以嚟呢度🤪

🔥韓國鐵板雞x jiang 鐵板烤肉 hkd 138

可以俾你揀拉麵定係飯,梗係要食拉麵啦 😬

職員仲會好好,會提醒你點樣炒,大概炒8分鐘左右就食得😚
佢入邊仲會有芝士年糕同埋番薯年糕😍

食完一輪可以叫職員幫你轉個盤,有得燒肉喇!
我覺得佢啲肥牛同埋豬腸好好味🥺🥺