2016-11-19 457 views
經過整天的忙碌工作後,終於可以放工後同一班朋友仔去飲幾杯傾下計,relex咁放鬆下啦~ 雖則係酒吧,但有主食可以提供咖。當然我地都要叫下啲主食醫下肚啦。  原味pizza是我喜歡的薄底pizza, 鋪上濃郁蕃茄膏 同芝士,酸酸甜甜又香又脆底,非常不錯。  煙肉蛋汁意粉較幼身的意大利粉,熟度剛好不會過諗,留有QQ的口感. 醬汁夠Creamy 夠味道,而且均勻掛在每一條意粉上。  西式辣條香脆炸響鈴配上自家制辣醬,微辣又脆口,都幾特別。若然響鈴乾身啲會更加好。  鹽燒馬友一夜乾魚皮燒得香脆,雖則魚肉有咬口,但卻不會過乾,仲有少少鹹香味,是很好的送酒菜。  鹽燒雞軟骨好有咬口。  燒雞皮第一次食燒雞皮,沒有想像中肥膩的口感,反而係爽口的口感,都幾得意。  燒禾牛舌蕊Juicy 又彈牙,不會燒得過乾或過硬。  燒鱔肥美彈牙,有咬口。  燒雞中亦外皮香脆,內裡肉質幾嫩,不會過乾而且仲留有肉汁。 川燒茄子原條燒茄子能保留水份,所以肉質軟稔。配上香辣川式燒醬非常香同惹味,值得一試。 食飽後,當然要叫下啲飲品飲下,傾下計啦。呢到出名係有多款自家製手工啤酒,我都非常想試下,但由於我酒量唔好,所以只

原味pizza

煙肉蛋汁意粉

西式辣條

鹽燒馬友一夜乾

鹽燒雞軟骨好有咬口。

燒雞皮

燒禾牛舌蕊

Juicy 又彈牙,不會燒得過乾或過硬。

燒鱔

肥美彈牙,有咬口。

燒雞中亦

外皮香脆,內裡肉質幾嫩,不會過乾而且仲留有肉汁。

川燒茄子

食飽後,當然要叫下啲飲品飲下,傾下計啦。呢到出名係有多款自家製手工啤酒,我都非常想試下,但由於我酒量唔好,所以只敢叫了兩杯無酒精飲品:

Ar me

由strawberry mixer, orange juice & Cranberry Juice 調配而成,味道香甜,充滿濃郁莓果香。

Easy day

由Passion Fruit puree, pineapple juice & 7up 調配而成,淡淡的菠蘿清香味,而味道較Ar me 淡, 清新香甜。
$300 (Other)