2018-01-24 155 views
次次經過呢間野都有人喺度排緊隊 佢哋排都去後行都要排 咁啱今次見到冇乜人排隊即刻那那淋入去食下先啦我叫左佢嘅招牌芝士熔岩蛋漿飯 嗰飯係用鐵板上既 而佢d蛋漿同埋芝士係另上嘅 侍應會喺你面前車厘哥夫餅店 (旺角)首先加入啲蛋漿同埋芝士 再幫你撈勻 侍應好細心又驚你怕肥係落芝士前再會問你洗唔洗落晒 怕肥既朋友可以加少d 啦個飯因為係鐵板上面 所以係保持到熱辣辣嘅就算食到尾都係暖笠笠 除咗有芝士同埋蛋之外仲有午餐肉粒紫菜泡菜 所以本身真係有少少辣 因為佢本身嘅芝士份量好多 所以令到成個飯都可以黐埋一舊 而且每啖食落口都一定食到芝士 真係好啱鐘意食芝士嘅朋友㗎吉列豬扒黑椒蘑菇煙肉意大利飯係我覺得我男友鍾意食嘅(其實係我自己鐘意😜)雖然佢嘅意大利飯唔係好正宗硬硬地個隻 不過個味道都唔錯 通知呢d白汁飯都係勁漏既 不過佢成個飯滿報左黑椒粒 咁樣令個飯冇咁膩 而且佢豬扒嘅份量都大塊㗎