2019-12-06 45 views
我生活中每個階段都有唔同的奇妙時刻,有一排朋友約親都係泰國菜,另一排就日本菜,呢派就輪到西班牙菜喇。呢一日朋友約我來到奥海城三期嘅Cocina,見個裝修都幾有氣派,又有沙發椅坐,地方又大,可以坐到好舒服。鍾意海鮮嘅我首先咗個白酒忌廉煮青口,個忌廉汁好滑好鮮,配埋大大隻青口實在係冇得頂。朋友鍾意海鮮亦鍾意Pizza,於是西西里海鲜Pizza就符合哂佢要求,餅底係硬身嗰隻,脆脆哋,另一種吃法。見隔离枱隻西班牙經典海鮮燒雞可吸引,於是嗌咗,但眼大肚窄,爭D吃唔晒,真係太大份了,多個人吃就差唔多。Cinderella這款無酒精雞尾酒幾具人氣,適合唔飲酒人仕,所以都好多人嗌,我哋都點咗,冇令我哋失望呀。

• 白酒忌廉煮青口