本身book 左夜晚食但疫情關係又冇堂食一於lunch 食好啲,食材真心好高質又坐得舒服。兩個人叫左2個lunch set $488 / $688, highlight 幾個dishes,刺身-劍魚腩最impressive, 非常厚切入口即溶粟米薯仔湯-非常非常之順滑,粟米味好濃-甜度剛好唔會over 車海老-二人share 後的份量,超級彈牙爽甜!-姐最愛食蝦頭,高質的蝦膏燒後蝦香味大爆發十分惹味安格斯西冷薄燒-望到塊牛已經有好高期望,食落真係入口即溶-重點係牛味仲要好出唔係得個肥字,燒到微燶更突出牛香炒飯-加左菜甫,口感立刻提昇左!之前search Teppanyaki 的時候發現師傅原來都好緊要,呢個師父唔錯唔浮誇好踏實的感覺,係日本同其他國家都工作過,overall 成餐都好滿意!

刺身
-劍魚腩最impressive, 非常厚切入口即溶
刺身3種

粟米薯仔湯
-非常非常之順滑,粟米味好濃
-甜度剛好唔會over
粟米濃湯

車海老
-二人share 後的份量,超級彈牙爽甜!
-姐最愛食蝦頭,高質的蝦膏燒後蝦香味大爆發十分惹味

安格斯西冷薄燒
-望到塊牛已經有好高期望,食落真係入口即溶
-重點係牛味仲要好出唔係得個肥字,燒到微燶更突出牛香

炒飯
-加左菜甫,口感立刻提昇左!
炒飯