2012-06-26 2241 views
都好快有位,一入到去看到個環境,完全是專門給人擺酒的,有一條長長的走廊,幾靚.叫了幾個餸,當中最有特色又最好吃的叫”胡麻醬波龍蝦”西紅柿豆腐煮蟹”和沙油蝦球!先說說沙油蝦球,一上碟已見廚師心機,很調理地放在一個幾有特色的盤上,汁和菜的配搭恰當好處,而肉好爽口,d味好特別好好味!食完後想再食多件,好彩我地叫既份量係起碼可以每人吃兩件,不油不膩不滯!另一個叫d 汁又係好正!(可能本人喜歡吃汁),唔講這個,蟹已經勁大隻,d 肉多到呢…連個鉗入面都咁多肉,仲要係ok好食架喎! 就算唔講隻蟹,d 豆腐浸下汁食,都已經好味!Last 隻龍蝦,真的過份了,原隻,勁大,多肉,d醬又是我至愛^^係咁食汁都夠了
!

先說說沙油蝦球,一上碟已見廚師心機

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Anniversary