2019-05-29
好耐都無食過放題啦,掛住任點任食既日子😂食放題,其中一樣必交叫菜式-刺身。呢間餐廳好意外竟然有得食長腳蟹蟹腳,叫左幾舊黎食下,睇到自己整到完全既蟹肉,就覺得好成功感😎,都幾多肉下。黑松露帶子沙律,呢個好適合做前菜,雖然有黑松露味,但係唔會掩蓋鮮帶子嘅鮮味,再加上新鮮菜,覺得好fresh。燒魚干,呢個係我需要encore 既嘢食,真係超好食。不過一定要趁熱食,如果唔係會變得好硬,所以一定要把握時間😂燒帆立貝,落左沙律醬一齊去燒,酸酸甜甜,好開胃。呢種味道相對比較豐富,唔會過於單調。西芹炒帶子,都幾野味架,不過如果帶子有多幾舊就更好😂幸好西芹我都鍾意食,成碟都食晒。咖喱炒蟹,辣度啱啱好,啱我鍾意食辣又食唔到好辣既人😂有大大蟹鉗,不過需要有牙力先可以食到。其實都叫左好多嘢食,有啲都未影相已經食左落肚😂今次食得好飽,好難得一次放題。
好耐都無食過放題啦,掛住任點任食既日子😂