2015-07-15 333 views
炎炎夏日,想起旅行,想到西班牙的小吃,款式超多,去唔到咁遠,無問題,本地都有好多西班牙餐廳,前排U Food 介紹,大角咀有新開抵食。Happy Hour 紅酒買一送一,西班牙的,酒廠不認識,body幾好,air夠,都幾順喉,始終是新酒,過得去,$48/杯,絕對飲得過。食咗多款小食,最欣賞以下:Tapas中我必選番茄粒多士,呢度一客有4片,兩拼特色番茄粒及沙甸魚,份量豐富,厚厚的塗在香脆多士上面,番茄粒加入香料,就係鐘意呢種清香脆口的味道,沙甸魚味都清,無腥味,唔講以為係吞拿魚。橄油蝦亦係我必選啲,呢度用本地新鮮蝦,煎得香,蒜片亦多,橄欖油香都不得了,蘸多士食唔浪費。

食咗多款小食,最欣賞以下: