2022-10-27 119 views
已經來過💛𝕄𝕒𝕞𝕒𝕕𝕒𝕪好幾次,差不多每間分店都去過囉🤭~明天即將飛去日本,想在旅行之前與朋友見個面,所以便約他來吃個午餐啦~每次來餐廳都頗有驚喜,因為午市餐牌不時更換。雖然都是招牌蛋包飯、批蕯、窩夫,但每次的配搭都不太一樣,所以可以試試呢☺️~「 櫻花蝦温泉蛋咖喱豬頸肉卡邦尼🍝$128 」第一次吃咖喱口味的卡邦尼,好有ғᴜsɪᴏɴ菜的感覺!!! 意粉軟彈可口,咖喱味香濃,不錯。「 有得食手打漢堡仲想點🍔$98 」漢堡可選素食或肉漢堡,包烤得香脆,漢堡肉結實有咬口,配上薯條也好吃。「 抹茶窩夫🧇$48」午餐可用優惠價追加甜品,香軟窩夫,與紅豆和豆腐雪糕一齊吃,更美味。

「 櫻花蝦温泉蛋咖喱豬頸肉卡邦尼🍝$128 」

「 有得食手打漢堡仲想點🍔$98 」

「 抹茶窩夫🧇$48」