2020-03-19 70 views
滿屋個場好大,但係我個人來講啲位就覺得偏窄啲嘅~尤其如果兩個人嚟食得一張枱嘅話就叫得多嘢食都唔知放邊度好😝今次職員就拍埋左兩張兩人枱😋一開始梗係要食啲冷盤先! 我最最鍾意呢度嘅壽司就係因為紫菜好脆🤣🤣喺佢即刻整嘅認證!壽司嘅種類都好多,而且都有基本野之餘又有啲特色嘅😛我特別鍾意食火焰牛油蒜蓉三文魚🍣佢燒咗少少三文魚之後有好香嘅蒜蓉味感覺好夾🤩左口魚同埋鰻魚都唔錯💗唔太鍾意食魚生嘅我都會覺得呢個三文魚幾淋幾好食~沙嗲雞串花生醬味幾出😆燒比目魚唔使太多調味燒一燒已經好正👻幾鍾意食呢度嘅天婦羅,因為佢炸得好薄,而且個蝦仲係好軟身~天婦羅都係配蝦最夾龍躉有啲怪~芝麻雞翼我覺得係必點! 因為佢勁香好食過KFC🤣🤣個皮同芝麻炸得好脆🥺飲品方面我覺得呢個濃可可唔錯~雖然飲得出佢係沖嘅可可粉味,但係佢係真係濃嘅,所以我都幾鍾意飲!另外佢有得沖熱茶~烏龍同埋玄米茶包都係我會沖嚟解膩嘅😋最後職員每人派一盒Mango & Rasberry味嘅Haagen dazs,比較少喺街上面會買嘅味,呢兩種水果夾埋一酸一甜咁💗

壽司嘅種類都好多,而且都有基本野之餘又有啲特色嘅😛

燒比目魚唔使太多調味燒一燒已經好正👻

• 雪糕