2020-09-06
我之前已經食咗4 罐蛋卷加1罐鳳凰卷,真係好好食, 好鬆化, 蛋味好濃~ 當然仲有濃濃嘅人情味啦~之前同friend講開, 佢話朱古力味好好食, 咁我又點會執輸呢?! 一可以出返關就即刻訂蛋卷我除咗朱古力味之外, 仲訂埋黑芝麻蛋卷~ 諗起都想食. 今次訂蛋卷, 唔駛點等, 好快有得拎~ 返到屋企一開個罐, 好香嘅朱古力味即刻撲鼻而來,香噴噴的~ 朱古力味蛋卷比起原味蛋卷實淨d, 冇咁易碎, 食到最底都冇乜碎。。。。 仲諗住用匙羹"筆"嚟食添, 點知個底咁乾淨。。。 哈哈哈哈我個friend冇介紹黑芝麻蛋卷, 我買嚟食嗰陣都冇諗咁多, 點知。。。 好有驚喜呀!! 芝麻味超級香, 仲香過朱古力, 又好似原味咁鬆化, 每條都有勁多芝麻, 平均咁散佈響每一條蛋卷度, 好香口!!我個人嚟講,覺得黑芝麻蛋卷好食d, 不過朱古力味蛋卷一d都唔差,我。。。 都會食晒佢下次睇吓再買咩味嚟試先~ 黑芝麻蛋卷可以encore~
下次睇吓再買咩味嚟試先~ 黑芝麻蛋卷可以encore~