2020-09-26 597 views
今次四人行約埋一齊嚟食牛柳😉之前幫襯過幾次,其中一次有位職員送了我們兩款優惠卷,一款係tapas 買一送一,另一款係樽裝紅酒🍷優惠卷,本想諗住今次用可惜職員話已經過期,其實自己都有啲唔太開心,因為之前疫情禁夜市,所以一心以為佢哋會張優惠期延長比我哋,點知個職員會一口拒絕❌😣!講番今次食嘅嘢😉叫咗三款hot tapas ;有Grilled OX Tonuge ,Ham Croquettes 、Carb Popper ,味道依然都係好出色嘅😊至於MAIN✨就order 咗份USA Prime Thick Cut Flat Iron Steak Black Pepper Sauce $ 3385成熟,肉質嫩腍,食落都有牛味,整體水準唔錯😋係好味嘅!今餐無酒友,只係叫咗一支Panna 750ML,一人一杯😆😆😆
今次四人行約埋一齊嚟食牛柳😉
5成熟,肉質嫩腍,食落都有牛味,整體水準唔錯😋係好味嘅!