2018-05-15
向來工廈都有唔少好野食,觀塘駱駝漆都唔例外,同男朋友好隨意咁搵左呢間little mario's pizzeria食個簡單既晚餐。門面好清晰,一d都唔難搵裡面唔大,容納到20-30個人左右。佢有飲品區,可以自己揀野飲裝潢簡單,但睇落去格調唔錯menu好簡單,分pizza,意粉,前菜等等。我地諗左一陣就決定叫2人情侶餐。-上菜前先見到佢有個紙盤比你裝野食,幾特別。-雞翼蜜糖雞翼好難唔好食,可能因為佢係叮熱既,所以上枱既時候好熱。芝麻味好似唔太突出,不過唔知點解佢係辣既,食得好過癮-印度香料烤雞薄餅唔食得辣既我表示:真係好辣!😱佢既餐都係跟14吋pizza,真係好大個我地兩個人唔太食得哂,夾硬食剩半舊。雞肉唔算多,不過成個pizza料好足,有紅青椒,仲有綠色既辣椒,芝士都唔少,仲有拉絲效果餅底唔算好脆,算有咬口-諗住簡單解決既晚餐,係大家辣到出哂汗既情況下,食到好飽飽有機會既話可能會再黎試其他唔辣既pizza款式
門面好清晰,一d都唔難搵
裡面唔大,容納到20-30個人左右。
佢有飲品區,可以自己揀野飲
menu好簡單,分pizza,意粉,前菜等等。
我地諗左一陣就決定叫2人情侶餐。
上菜前先見到佢有個紙盤比你裝野食,幾特別。
雞翼
唔食得辣既我表示:真係好辣!😱